درباره نشریه

«جمعیت و پیشرفت» با مجوز معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه جامع امام حسین(ع) از بهار 1402 توسط مرکز علم و فناوری جمعیت دانشکده و پژوهشکده پیامبر اعظم(ص)، دانشگاه جامع امام حسین(ع) به طور منظم هر سه ماه یکبار منتشر می‌شود. هدف این نشریه ایجاد بستری مناسب برای نقد و بررسی، مساله‌شناسی، نظریه‌پردازی، تبادل و انتشار دانش میان اساتید و پژوهشگران موضوعات جمعیتی و در ارتباط با الگوی پیشرفت اسلامی ایرانی می‌باشد.

سیاست دسترسی باز
این نشریه دسترسی آزاد فوری به محتوای خود را بر این اصل فراهم می‌کند که در دسترس قرار دادن تحقیقات به صورت رایگان برای عموم از تبادل جهانی دانش بیشتر پشتیبانی می‌کند. کلیه مقالات تحت شرایط مجوز بین المللی CCBY توزیع می شوند که اجازه هرگونه استفاده غیرتجاری، اشتراک گذاری، اقتباس، توزیع و تکثیر را در هر رسانه یا قالبی می‌دهد تا زمانی که اعتبار مناسب را به نویسنده(ها) ومنابع اصلی اختصاص داده شود.

اعلامیه حق چاپ
نویسندگان دارای حق چاپ هستند؛ اما حقوق انحصاری مقاله خود را به ناشر (شامل حق ایجاد و مجوز استفاده تجاری) مجوز می‌دهند. نویسندگان مقاله خود را طبق «حقوق استفاده شخصی» به اشتراک بگذارند تا زمانی که حاوی مجوز کاربر نهایی و پیوند DOR یا DOI به نسخه رکورد در این مجله باشد؛ حقوق مالکیت معنوی (از جمله داده های تحقیق) را حفظ کنند؛ انتساب و اعتبار مناسب را برای اثر منتشر شده دارا باشند.

حقوق استفاده شخصی
نویسندگان می توانند از مقالات خود به طور کلی یا جزئی برای اهداف علمی و غیرتجاری استفاده نمایند. مصادیق این استفاده شامل موارد زیر می شود:
- استفاده توسط نویسنده جهت تدریس در کلاس (از جمله توزیع کپی، کاغذی یا الکترونیکی)؛
- توزیع نسخه‌ها (از جمله از طریق ایمیل) به همکاران پژوهشی شناخته شده برای استفاده شخصی آنها (اما نه برای استفاده تجاری)؛ درج در پایان نامه یا تز (به شرطی که این مقاله به صورت تجاری منتشر نشود)؛
_ استفاده تلفیقی از آثار نویسنده؛
_ بسط مقاله به فرم کتاب؛
_ تهیه سایر آثار مشتق شده (اما نه برای استفاده تجاری)؛ استفاده متفاوت یا استفاده مجدد از بخش‌ها یا گزیده‌ها در آثار دیگر.

هزینه‌های پردازش مقاله (APC)
جمعیت و پیشرفت یک نشریه با دسترسی آزاد است، بنابراین هیچ هزینه‌ای از نویسنده یا نویسندگان اخذ نمی‌گردد. این نشریه تحت مالکیت و پشتیبانی مرکز جمعیت دانشکده و پژوهشکده پیامبر اعظم(ص) دانشگاه جامع امام حسین(ع) است.